Young couple taking a break while riding a vintage motorcycle through the countryside
Σημείωση σύνταξης: Το Intuit Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Η άποψη των συντακτών: Η κύρια ασφάλιση αυτοκινήτου θα μπορούσε να είναι κατάλληλη για κάποιον που ενδιαφέρεται για την ασφάλιση πολλαπλών εξειδικευμένων οχημάτων. Μέρος της Farmers Insurance Group, η Foremost ασφαλίζει RV, μοτοσικλέτες, αμαξίδια γκολφ, ATV και σκούτερ. Επιπλέον, οι οδηγοί υψηλού κινδύνου μπορούν να λάβουν έντυπα SR-22 ή FR-44 μέσω του συνεργαζόμενου μεταφορέα της Foremost, Bristol West. Αν ψάχνετε για μια ισχυρή εφαρμογή για κινητά ή μια διαδικτυακή εμπειρία προσφοράς, ίσως θέλετε να κάνετε αναζήτηση αλλού.


Η κύρια ασφάλιση αυτοκινήτου με μια ματιά

Διαθεσιμότητα Διατίθεται και στις 50 πολιτείες και στην Ουάσιγκτον, DC
Αξιολογήσεις ικανοποίησης πελατών JD Power Μη καταχωρημένος
Πώς να πάρετε μια προσφορά ασφάλισης Μιλώντας με έναν πράκτορα τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως
Πώς να υποβάλετε μια αξίωση Διαδικτυακά ή μέσω τηλεφωνικής γραμμής 24 ωρών

Πλεονεκτήματα

 • Διατίθενται εκπτώσεις πολλαπλών πολιτικών μέσω συνεργατών
 • Προσφέρει ασφάλιση για μοτοσυκλέτες, vintage αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα και άλλα
 • Μπορεί να είναι διαθέσιμο το SR-22 ή το FR-44

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής προσφορών
 • Εφαρμογή Lackluster για κινητά

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ασφάλιση αυτοκινήτων Foremost

Η Foremost ιδρύθηκε το 1952 και ξεκίνησε με την ασφάλιση τροχοβίλων. Επέκτεινε τις προσφορές της με τα χρόνια για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα οχημάτων και σήμερα είναι μέλος του Farmers Insurance Group. Η εταιρεία λέει ότι επικεντρώνεται στην πώληση εξειδικευμένων τύπων ασφάλισης που δεν είναι ευρέως διαθέσιμα αλλού.

Ασφαλίζει πολλούς τύπους οχημάτων

Η Foremost προσφέρει εξειδικευμένες πολιτικές για RV, ATV, καρότσια γκολφ, σκούτερ και μοτοσικλέτες. Προσφέρει επίσης κάλυψη για συλλεκτικά αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα όπως φορτηγά και φορτηγά παράδοσης. Έτσι, πιθανότατα μπορεί να σας δείξει μια πολιτική προσαρμοσμένη για τον τύπο του οχήματος που οδηγείτε, είτε είστε συλλέκτης, χομπίστας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης.

Μπορεί να παρέχει πιστοποιητικό SR-22 ή FR-44

Συνεργάζεται με το Bristol West για να παρέχει κάλυψη σε πελάτες με παραβάσεις στα αρχεία οδήγησης. Το Bristol West θα εκδώσει ένα SR-22 ή FR-44 σε πελάτες που απαιτείται να λάβουν αυτό το πιστοποιητικό. Συνήθως οι ασφαλιστικές εταιρείες θεωρούν τους οδηγούς που χρειάζονται SR-22 ή FR-44 ως υψηλού κινδύνου, επομένως ορισμένοι μεταφορείς μπορεί να μην επιθυμούν να συνεργαστούν με πελάτες σε αυτήν την περίπτωση. Το κυριότερο μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν ψάχνετε για μια ασφαλιστική εταιρεία που θα παρέχει αυτήν την τεκμηρίωση.

Δεν δίνει εισαγωγικά στο διαδίκτυο

Το κυριότερο απαιτεί να καλέσετε και να μιλήσετε με έναν πράκτορα για να λάβετε μια προσφορά ασφάλισης αυτοκινήτου. Δεν υπάρχει επιλογή να δημιουργήσετε μια προσφορά αυτόματα στον ιστότοπο, όπως σας επιτρέπουν συχνά οι ανταγωνιστές, γεγονός που μπορεί να δυσκολέψει τη σύγκριση των αγορών αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Αυτόματη κάλυψη που προσφέρεται από την Foremost

Το Foremost προσφέρει τυπικούς τύπους κάλυψης, καθώς και μερικές λιγότερο ευρέως διαθέσιμες επιλογές.

 • Ανασφάλιστοι/ανασφάλιστοι αυτοκινητιστές — Αυτό σας προστατεύει σε περίπτωση που λάβετε ατύχημα όπου υπεύθυνος είναι ένας ανασφάλιστος ή υποασφαλισμένος οδηγός.
 • Αποζημίωση ενοικίου – Αυτό βοηθά στην κάλυψη του κόστους ενοικίασης αυτοκινήτου για συγκεκριμένο αριθμό ημερών μετά την αξίωση.
 • Ρυμούλκηση και εξυπηρέτηση στο δρόμο — Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το αυτοκίνητο όταν οδηγείτε, η Foremost θα πληρώσει για βοήθεια μέχρι ένα καθορισμένο όριο για το συμβόλαιό σας.
 • Σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές — Αυτές οι καλύψεις σας βοηθούν να πληρώσετε τη νομική σας ευθύνη εάν βρεθείτε υπεύθυνος για ένα ατύχημα.
 • Ιατρικές πληρωμές — Αυτή η κάλυψη βοηθά με τους ιατρικούς λογαριασμούς εάν τραυματιστείτε σε ένα ατύχημα.
 • δάνειο/μίσθωση — Εάν χρηματοδοτείτε το αυτοκίνητό σας και αυτό καταστραφεί σε ατύχημα ή χαθεί από κλοπή, αυτό σας βοηθά να καλύψετε το χάσμα μεταξύ αυτού που οφείλετε για το δάνειο ή τη μίσθωση και το ποσό που πληρώνει η ασφάλειά σας.
 • Αντικατάσταση νέου οχήματος — Εάν αθροιστεί ένα νέο αυτοκίνητο, αυτή η κάλυψη βοηθά στην αγορά ενός συγκρίσιμου αυτοκινήτου.
 • Μειούμενο έκπτωση — Αυτό μειώνει την ετήσια έκπτωση εάν αποφύγετε συνολικές αξιώσεις ή αξιώσεις σύγκρουσης.

Εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτων που προσφέρει η Foremost

Το Foremost παραθέτει μόνο μερικές εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτων στον ιστότοπό του. Δεν υπάρχει προφανής αναφορά στον ιστότοπο ότι θα μπορούσαμε να βρούμε ορισμένες από τις εκπτώσεις που είναι τυπικές μεταξύ των προσφορών των ανταγωνιστών, όπως εκπτώσεις για εξοπλισμό ασφαλείας, εκπτώσεις καλών μαθητών ή εκπτώσεις για την αποφυγή ατυχημάτων.

Εδώ είναι οι εκπτώσεις που αναφέρονται στον ιστότοπο Foremost.

 • Έκπτωση χωρίς χαρτί — Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα εάν επιλέξετε να λαμβάνετε λογαριασμούς και έγγραφα μέσω email.
 • Έκπτωση πολλαπλών αυτοκινήτων — Το ασφάλιστρό σας μπορεί να είναι χαμηλότερο εάν αγοράσετε κάλυψη για περισσότερα από ένα αυτοκίνητα.
 • Έκπτωση πολλαπλών πολιτικών — Μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για αποταμίευση εάν αγοράσετε άλλα ασφαλιστήρια συμβόλαια, όπως ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού ή ασφάλιση ζωής, από εταιρείες του Ομίλου Farmers.

Οι διαθέσιμες εκπτώσεις μπορεί να εξαρτώνται από την τοποθεσία σας και την εταιρεία που αναλαμβάνει το συμβόλαιό σας. Θα χρειαστεί να μιλήσετε με έναν αντιπρόσωπο για να λάβετε πιο ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με πιθανές εκπτώσεις.

Συχνές ερωτήσεις για το Foremost

Είναι η Foremost πραγματική ασφαλιστική εταιρεία;

Ναι, η Foremost είναι μια πραγματική ασφαλιστική εταιρεία και μέλος του ομίλου ασφαλιστών Farmers. Λειτουργεί από το 1952 και έχει άδεια σε όλες τις πολιτείες και την Ουάσιγκτον, DC

Είναι το Foremost καλό για οδηγούς υψηλού κινδύνου;

Το κυριότερο θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για οδηγούς υψηλού κινδύνου, επειδή συνεργάζεται με το Bristol West, το οποίο είναι πρόθυμο να ασφαλίσει τους οδηγούς με καρό ιστορικά οδήγησης. Το Bristol West προσφέρει πιστοποιητικά SR-22 ή FR-44, επομένως μπορεί να βοηθήσει τους οδηγούς που χρειάζονται αυτήν την τεκμηρίωση επειδή έχουν καταδικαστεί για DUI, προκάλεσαν ατύχημα ενώ δεν ήταν ασφαλισμένοι ή διέπραξαν σοβαρές τροχαίες παραβάσεις.

Δεν είστε σίγουροι εάν η ασφάλιση αυτοκινήτου Foremost είναι κατάλληλη για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Ρίζα: Αυτή η ασφαλιστική εταιρεία θα μπορούσε να είναι ιδανική εάν είστε σίγουροι ότι οδηγείτε με ασφάλεια και θέλετε μια προσφορά που βασίζεται στην τηλεματική.
 • Allstate: Ίσως προτιμήσετε αυτήν την ασφαλιστική εταιρεία εάν θέλετε να κερδίσετε ανταμοιβές για ασφαλή συμπεριφορά στο δρόμο.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Sarah Brodsky είναι ανεξάρτητη συγγραφέας που καλύπτει προσωπικά οικονομικά και οικονομικά. Έχει πτυχίο στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο. Η Sarah έχει γράψει για εταιρείες όπως η Hcareers, η Impactivate και η K… Διαβάστε περισσότερα.

Paylaşın