A bearded person uses their smartphone and a tripod to film a cooking video in their kitchen.
Σημείωση σύνταξης: Το Intuit Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Ο μέσος χρήστης YouTube κερδίζει 0,018 $ ανά προβολή, σύμφωνα με το Influencer Marketing Hub. Αυτό ισοδυναμεί με περίπου 18 $ για κάθε 1.000 προβολές διαφημίσεων. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τη μέση τιμή πληρωμής στο YouTube και συμβουλές για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου καναλιού YouTube.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τη μέση τιμή πληρωμής στο YouTube και συμβουλές για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου καναλιού YouTube.Πόσο κερδίζουν οι χρήστες του YouTube ανά προβολή;

Τι επηρεάζει τα έσοδα του YouTube

what-impacts-youtube-revenueΕικόνα: what-impacts-youtube-revenue

Θέλετε να μάθετε πόσα χρήματα βγάζουν οι YouTubers ανά προβολή; Οι χρήστες του YouTube κερδίζουν κατά μέσο όρο 0,018 $ ανά προβολή διαφήμισης, σύμφωνα με το Influencer Market Hub. Οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από 0,10 $ έως 0,30 $ ανά προβολή διαφήμισης.

Ωστόσο, το ποσό των χρημάτων που πληρώνει το YouTube εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:

 • Ο αριθμός των προβολών που λαμβάνει το βίντεό σας
 • Ο αριθμός των κλικ που λαμβάνει μια διαφήμιση
 • Ποιότητα διαφήμισης
 • Αποκλεισμός διαφημίσεων
 • Μήκος βίντεο

Πόσα χρήματα βγάζουν οι YouTubers κάθε 1.000 προβολές;

Η δημιουργία ενός καναλιού YouTube μπορεί να είναι μια εξαιρετική συναυλία, ειδικά αν παράγετε ελκυστικό περιεχόμενο που προσελκύει μεγάλο κοινό. Ωστόσο, το να φτάσουμε σε αυτό το σημείο μπορεί να είναι δύσκολη δουλειά.

Το να επιτρέπετε στους διαφημιστές να προβάλλουν διαφημίσεις στο κανάλι σας μέσω του Google Adsense θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος δημιουργήστε έσοδα από το περιεχόμενό σας στο YouTube. Σύμφωνα με την Google, οι τιμές που πληρώνει ένας διαφημιζόμενος μπορεί να ποικίλλουν. Το Influencer Marketing Hub λέει ότι τείνουν να πληρώνουν μεταξύ 0,10 και 0,30 $ ανά προβολή, που συνήθως ανέρχεται κατά μέσο όρο σε 0,018 $ ανά προβολή διαφήμισης. Έτσι, για ένα βίντεο με 1.000 προβολές διαφημίσεων, ο χρήστης του YouTube θα πληρωνόταν κατά μέσο όρο 18 $.

Χρησιμοποιώντας του Forbes εκτιμώμενο ποσοστό αμοιβής 5 $ ανά 1.000 προβολές για τα «κορυφαία» ταλέντα, ένα βίντεο YouTube με 1 εκατομμύριο προβολές μπορεί να αποφέρει πάνω από 5.000 $γεγονός που κάνει το να είσαι ένας σύγχρονος επηρεαστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης μια αρκετά προσοδοφόρα δουλειά.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για εκτιμήσεις και ορισμένοι χρήστες του YouTube ενδέχεται να κάνουν περισσότερα ή λιγότερα ανάλογα με την ποιότητα της διαφήμισης, την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και άλλους παράγοντες.

Πόσες προβολές χρειάζονται οι χρήστες του YouTube για να πληρωθούν;

Λίστα ελέγχου προγράμματος συνεργατών YouTube

youtube-partner-program-list checkΕικόνα: youtube-partner-program-list check

Το YouTube δημιούργησε το Πρόγραμμα συνεργατών YouTube, που σας επιτρέπει να πληρώνεστε μέσω διαφημίσεων στη σελίδα σας. Για αποδοχή στο Πρόγραμμα συνεργατών YouTube, πρέπει:

 • Έχετε τουλάχιστον 1.000 συνδρομητές
 • Προσεγγίστε τις 4.000 έγκυρες ώρες δημόσιας παρακολούθησης τους τελευταίους 12 μήνες (χωρίς τις σύντομες προβολές)
 • Υπογράψτε και συμφωνήστε με τους όρους και τις προϋποθέσεις
 • Διαθέτετε λογαριασμό AdSense
 • Λάβετε έλεγχο και έγκριση

Μόλις συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα συνεργατών YouTube, έχετε τη δυνατότητα να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα μέσω διαφημίσεων. Τα κέρδη προέρχονται από ένα πρόγραμμα κατανομής εσόδων, αλλά οι χρήστες πρέπει να πληρούν τα κριτήρια καταλληλότητας.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι Η Google θα σας δώσει το 68% των εσόδων κατά την προβολή διαφημίσεων με το AdSense. Έτσι, για παράδειγμα, εάν ένα βίντεο αποφέρει 1.000 $ από έσοδα από το AdSense, θα λάβετε 680 $.

Με ποιους άλλους τρόπους βγάζουν χρήματα οι YouTubers;

Οι τοποθετήσεις διαφημίσεων δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι YouTubers κερδίζουν χρήματα και κερδίζουν επιπλέον εισόδημα. Ο μισθός ενός YouTuber προέρχεται από διάφορες άλλες πηγές. Ακολουθούν ορισμένες άλλες επιλογές για τη συμπλήρωση του εισοδήματος ενός YouTuber:

 • Σύνδεσμοι συνεργατών: Έχετε παρακολουθήσει ποτέ ένα βίντεο ενός YouTuber που αξιολογεί ένα προϊόν; Τι θα λέγατε για ένα που ένας YouTuber ρίχνει στο όνομα της «αγαπημένης του επωνυμίας»; Αν ναι, έχετε βιώσει το μάρκετινγκ θυγατρικών. Το μάρκετινγκ συνεργατών είναι όταν ένας YouTuber αξιολογεί ή αναφέρει ένα προϊόν, όπως το μακιγιάζ, ή μια υπηρεσία, όπως το λογισμικό μάρκετινγκ. Όταν ένας θεατής κάνει κλικ στον σύνδεσμο που βρίσκεται στην περιγραφή του βίντεο και κάνει μια αγορά, ο χρήστης του YouTube θα κερδίσει ένα ποσοστό από αυτήν την αγορά.
 • Εμπορεύματα: Είτε ακολουθείτε έναν δημοφιλή παίκτη είτε έναν καθημερινό vlogger, μπορεί να παρατηρήσετε ότι ορισμένοι YouTubers άνοιξαν ένα κατάστημα και δημιούργησαν ρούχα για να αγοράσουν οι πιστοί θαυμαστές τους. Οι χρήστες του YouTube με πολλούς ακόλουθους συχνά δημιουργούν μια επωνυμία από το κανάλι τους και πουλάνε πράγματα όπως πουκάμισα, τσάντες, καπέλα και αξεσουάρ.
 • Αιγίδα: Με δισεκατομμύρια μηνιαίων συνδεδεμένων χρηστών και περισσότερες από 500 ώρες περιεχομένου βίντεο που ανεβαίνουν κάθε λεπτό, το YouTube είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα προβολής βίντεο. Και, αν έχετε πολλούς ακόλουθους, μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσες επωνυμίες θα σας πληρώσουν για να ελέγξετε ή να προωθήσετε τα προϊόντα τους και να αυξήσετε τις πωλήσεις τους μέσω χορηγίας.

Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι YouTubers;

Εδώ είναι Οι κορυφαίοι 10 μισθοί YouTuber του 2021σύμφωνα με το Forbes:

YouTuber Εσοδα
MrBeast 54 εκατομμύρια δολάρια
Τζέικ Πολ 45 εκατομμύρια δολάρια
Σημειωτής 38 εκατομμύρια δολάρια
Rhett και Link $30 εκατομμύρια
Ανείπωτος 28,5 εκατομμύρια δολάρια
Nastya 28 εκατομμύρια δολάρια
Ράιαν Κάτζι 27 εκατομμύρια δολάρια
Φίλε τέλειο 20 εκατομμύρια δολάρια
Λόγκαν Πολ 18 εκατομμύρια δολάρια
Preston Arsement 16 εκατομμύρια δολάρια

Αν το YouTube έχει αποδείξει κάτι την τελευταία δεκαετία, είναι ότι η πλατφόρμα είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για άτομα με κίνητρα που θέλουν να πάρουν την καριέρα τους στα χέρια τους.

Περισσότερες συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα κέρδη των YouTubers

Ακολουθούν ορισμένες απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τα κέρδη του YouTube.

Πόσο κερδίζει ένας YouTuber με 1 εκατομμύριο συνδρομητές το χρόνο;

Εάν ένας YouTuber με 1 εκατομμύριο συνδρομητές μπορούσε να κάνει όλο το κοινό του να παρακολουθεί ένα νέο βίντεο κάθε εβδομάδα, θα μπορούσε να λάβει περίπου 18.000 $ την εβδομάδα μόνο από το AdSense. Αυτό θα ισοδυναμούσε με 936.000 $ ετησίως σε έσοδα από το AdSense.

Τα κανάλια με 1 εκατομμύριο συνδρομητές είναι επίσης πιθανό να έχουν ευκαιρίες για χρήματα από χορηγίες, εγκρίσεις ή τοποθετήσεις προϊόντων.

Πόσο κερδίζουν οι YouTubers για 1 εκατομμύριο προβολές;

Σύμφωνα με το Influencer Marketing Hub, Οι χρήστες YouTube που δημιουργούν έσοδα βγάζουν κατά μέσο όρο 18 $ ανά 1.000 προβολές διαφημίσεων βίντεο. Κατά μέσο όρο, μόνο το 15% των συνολικών προβολών βίντεο θα υπολογίζεται στον απαιτούμενο χρόνο προβολής των 30 δευτερολέπτων για να μετρήσει η διαφήμιση για πληρωμή, σύμφωνα με την Google.

Έτσι, ένα βίντεο με διαφημίσεις και 1 εκατομμύριο προβολές — με 150.000 προβολές διαφημίσεων κατά μέσο όρο — μπορεί να πληρώσει σε έναν YouTuber 2.700 δολάρια.

Οι YouTubers πληρώνονται καλά;

Κατά μέσο όρο, οι χρήστες του YouTube μπορούν να κερδίσουν 18 $ για κάθε 1.000 προβολές διαφημίσεων.

Ποιος είναι ο πιο πλούσιος YouTuber;

Ο MrBeast ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος YouTuber το 2021, κερδίζοντας 54 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.

Πόσο κερδίζουν οι YouTubers με 100.000 συνδρομητές;

Οι χρήστες YouTube που δημιουργούν έσοδα με 100.000 συνδρομητές θα μπορούσαν να κερδίσουν περίπου 1.800 $ την εβδομάδα — περίπου 93.600 $ ετησίως — μόνο από το AdSense, αν μπορούσαν να κάνουν κάθε συνδρομητή να παρακολουθεί ένα νέο βίντεο κάθε εβδομάδα.

Πόσα δολάρια παίρνετε ανά συνδρομητή στο YouTube;

Το εισόδημα του YouTuber δεν βασίζεται στον αριθμό των συνδρομητών που ακολουθούν ένα κανάλι. Η προβολή διαφημίσεων είναι ο κύριος τρόπος με τον οποίο θα πληρώνεστε στο YouTube, τουλάχιστον μέσω του Προγράμματος συνεργατών YouTube της Google.

Ωστόσο, οι συνδρομητές είναι πολύτιμοι επειδή είναι αυτοί που πιθανότατα θα σχολιάσουν, θα κάνουν like και θα μοιραστούν τα βίντεό σας με ακόμη περισσότερα άτομα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε περισσότερες προβολές και ενδεχομένως περισσότερα κέρδη από το YouTube, εάν τοποθετήσετε τις σωστές διαφημίσεις.

Έτσι, ενώ το YouTube δεν πληρώνει με βάση τον αριθμό των συνδρομητών που έχετε, είναι αναπόσπαστο μέρος του αριθμού των προβολών που λαμβάνουν τα βίντεό σας.

Οι YouTubers πληρώνονται μηνιαία;

Οι χρήστες του YouTube λαμβάνουν μηνιαίες αποδοχές είτε μέσω ταχυδρομείου είτε με απευθείας κατάθεση. Τα άλλα έσοδα από συμφωνίες επωνυμίας και άλλες ροές εσόδων ποικίλλουν ανάλογα με τις συμβάσεις.


Paylaşın