Couple on a drive together in their car, smiling and talking
Σημείωση σύνταξης: Το Intuit Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Η άποψη των συντακτών: Η ασφάλιση αυτοκινήτου Lemonade θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που ενδιαφέρονται για ένα μοντέλο ασφάλισης βάσει χρήσης — αν και είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένες πολιτείες. Το Lemonade χρησιμοποιεί τηλεματική για να αποκτήσει πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια οδήγησης και τα χιλιόμετρα για τον υπολογισμό των ασφαλίστρων. Εάν έχετε περιβαλλοντική συνείδηση, θα χαρείτε να μάθετε ότι το Lemonade φυτεύει δέντρα με βάση τον αριθμό των μιλίων που οδηγείτε για να αντισταθμίσει τις εκπομπές άνθρακα. Επιπλέον, οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα για τις πολιτικές τους. Το Lemonade βασίζεται σε εφαρμογές, οπότε αν ψάχνετε για μια ανθρώπινη σύνδεση, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε έναν διαφορετικό ασφαλιστή.

Ασφάλεια αυτοκινήτου λεμονάδας με μια ματιά

Διαθεσιμότητα Διατίθεται σε Ιλινόις, Οχάιο, Όρεγκον, Τενεσί και Τέξας
Αξιολογήσεις ικανοποίησης πελατών JD Power Μη καταχωρημένος
Πώς να πάρετε μια προσφορά ασφάλισης Online ή μέσω της εφαρμογής
Πώς να υποβάλετε μια αξίωση Μέσω της εφαρμογής

Πλεονεκτήματα

 • Ασφάλιστρα και εκπτώσεις βάσει χρήσης
 • Εύκολη διαδικασία διεκδίκησης
 • Πρόγραμμα δενδροφύτευσης

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι διαθέσιμο στις περισσότερες πολιτείες
 • Απαιτείται παρακολούθηση τοποθεσίας

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ασφάλεια αυτοκινήτου Lemonade

Η Lemonade ιδρύθηκε το 2015 και προσφέρει σε ενοικιαστές, ιδιοκτήτες σπιτιού, αυτοκίνητο, κατοικίδιο και ασφάλιση ζωής διάρκειας. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να βοηθήσει τους χρήστες να αγοράσουν ασφάλειες, να υποβάλουν αξιώσεις και να λάβουν πληρωμές. Το Lemonade παίρνει ένα πάγιο τέλος από το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας και δωρίζει τα χρήματα που απομένουν από τα ασφάλιστρα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ασφάλιστρα και εκπτώσεις βάσει χρήσης

Το Lemonade χρησιμοποιεί πληροφορίες που βασίζονται στην τοποθεσία, που ονομάζονται τηλεματική, που προέρχονται από την εφαρμογή του για κινητά για να καθορίσει πόσο θα κοστίσει το ασφάλιστρο του αυτοκινήτου σας. Το premium σας βασίζεται στο πόσο και πόσο ασφαλή οδηγείτε, όχι βάσει δημογραφικών στοιχείων.

Γρήγορη και εύκολη διαδικασία διεκδίκησης

Η διαδικασία αξιώσεων της Lemonade χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να πραγματοποιήσει γρήγορα πληρωμές. Οι χρήστες υποβάλλουν αξίωση στην εφαρμογή Lemonade και το AI εκτελεί αλγόριθμους κατά της απάτης. Εάν η αξίωση εγκριθεί, η Lemonade την πληρώνει «αμέσως». Διαφορετικά, το τμήμα αποζημιώσεων της Lemonade χειρίζεται την αξίωση. Σύμφωνα με την εταιρεία, το 30% των απαιτήσεων διεκπεραιώνεται άμεσα.

Πρόγραμμα δενδροφύτευσης

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του, το Lemonade παρακολουθεί πόσα μίλια οδηγείτε. Προσφέρει χαμηλότερες τιμές σε οδηγούς με χαμηλότερα χιλιόμετρα. Χρησιμοποιεί επίσης τα χιλιομετρικά δεδομένα σας για να φυτέψει δέντρα. Όσο περισσότερο οδηγείτε, τόσο περισσότερα δέντρα φυτεύει λεμονάδα για να αντισταθμίσει το αποτύπωμα άνθρακα. Τα ηλεκτρικά οχήματα και τα υβριδικά είναι επιλέξιμα για πρόσθετες εκπτώσεις πολιτικής.

Αυτόματη κάλυψη που προσφέρει η Lemonade

Το Lemonade προσφέρει ασφάλιση αυτοκινήτου με πλήρη κάλυψη (συνήθως ορίζεται ως αστική ευθύνη, συνολική και σύγκρουση), με μερικά πρόσθετα, όπως προσωρινή κάλυψη μεταφοράς, εκτεταμένη κάλυψη γυαλιού και οδική βοήθεια. Άλλες επιλογές κάλυψης περιλαμβάνουν κάλυψη ιατρικών πληρωμών, προστασία προσωπικών τραυματισμών και κάλυψη υποασφαλισμένου/ανασφάλιστου αυτοκινητιστή.

Εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτων που προσφέρει η Lemonade

Η Lemonade ισχυρίζεται ότι προσφέρει ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου για μόλις 30 $ το μήνα. Ένα από τα κύρια ενδιαφέροντα του Lemonade είναι η χρήση τηλεματικής που βασίζεται σε εφαρμογές, η οποία συλλέγει δεδομένα σχετικά με το πόσο συχνά και πόσο ασφαλή οδηγείτε μέσω της εφαρμογής Lemonade για κινητά. Αυτό σημαίνει ότι οι ασφαλείς οδηγοί, καθώς και οι οδηγοί χαμηλών χιλιομέτρων, ενδέχεται να πληρώσουν λιγότερα. Εδώ είναι μερικές άλλες εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτου που προσφέρει Lemonade.

 • Έκπτωση για την ενεργοποίηση αδειών εφαρμογής
 • Έκπτωση για εγγραφή πριν από την ημερομηνία έναρξης της κάλυψής σας
 • Εκπτώσεις για ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης για φόρτιση έκτακτης ανάγκης και ζημιές στον φορτιστή τοίχου σας
 • Εκπτώσεις για ομαδοποίηση αυτοκινήτου και σπιτιού, ενοικιαστές, ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας κατοικίδιων ζώων και διάρκειας ζωής
Είναι το Lemonade καλό στην πληρωμή αξιώσεων;

Το Lemonade χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να πληρώσει γρήγορα ορισμένες αξιώσεις. Σύμφωνα με την εταιρεία, το 30% των απαιτήσεων εξοφλούνται «άμεσα».

Πώς είναι τόσο φθηνή η ασφάλεια Lemonade;

Η Lemonade ισχυρίζεται ότι προσφέρει ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου για μόλις 30 $ το μήνα. Η εταιρεία συλλέγει δεδομένα που βασίζονται στην τοποθεσία και τη βαθμολογία ασφάλειάς σας για να τιμολογήσει το ασφάλιστρό σας και βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη για τη διαχείριση και την πληρωμή αξιώσεων.

Είναι η Lemonade μια πραγματική ασφαλιστική εταιρεία;

Ναι, η Lemonade είναι ασφαλιστικός φορέας και φέρει πραγματική ασφαλιστική κάλυψη. Είναι μια εισηγμένη εταιρεία στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Δεν είστε σίγουροι αν η ασφάλεια αυτοκινήτου Lemonade είναι κατάλληλη για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Προοδευτικός: Το Progressive θα μπορούσε να είναι μια άλλη καλή επιλογή εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα παρακολουθώντας τις οδηγικές σας συνήθειες.
 • Safeco: Εάν προτιμάτε να συνεργαστείτε με έναν τοπικό πράκτορα, ίσως θελήσετε να ελέγξετε αυτήν την ασφαλιστική εταιρεία.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Sarah Sidlow είναι ανεξάρτητη συγγραφέας και συντάκτρια με έδρα κοντά στο Ντιτρόιτ. Έχει μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο Georgetown. Το έργο της Sarah έχει εμφανιστεί στην εθνική εφημερίδα του Λουξεμβούργου, Washington City Paper… Διαβάστε περισσότερα.

Paylaşın