A smiling couple shake hands with a contractor after getting a Sofi heloc to fund a home improvement project.
Σημείωση σύνταξης: Το Intuit Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

SoFi HELOC με μια ματιά

 • Σταθερό ή μεταβλητό ποσοστό: Μεταβλητός
 • Πώς να κάνετε ανάληψη κεφαλαίων: Με επιταγή
 • Τέλος προέλευσης: $499
 • Αναλογία δανείου προς αξία: 95%
 • Χρόνος χρηματοδότησης: 21 μέρες

Η SoFi Bank είναι μια ηλεκτρονική τράπεζα που προσφέρει διάφορα χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων οικιακών, προσωπικών, φοιτητικών και αυτόματης αναχρηματοδότησης δανείων, τραπεζικών λογαριασμών και επενδυτικών λογαριασμών. Η SoFi συνεργάζεται με την Spring EQ για να προσφέρει στους δανειολήπτες μια πιστωτική γραμμή μετοχικού κεφαλαίου κατοικίας.

Πλεονεκτήματα

 • Υψηλό μέγιστο δάνειο σε αξία
 • Ευέλικτη αποπληρωμή
 • Καμία απαίτηση αξιολόγησης στο σπίτι στις περισσότερες περιπτώσεις

Μειονεκτήματα

 • Υψηλό ελάχιστο ποσό δανείου
 • Η πλοήγηση στον ιστότοπο είναι δύσκολη
 • Περιορισμένες επιλογές ανάληψης

3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για ένα SoFi HELOC

Εάν σκέφτεστε ένα HELOC από το SoFi και τον συνεργάτη του Spring EQ, εδώ είναι μερικά βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε.

1. Ένας συνδυασμός ευελιξίας και περιορισμών

Το SoFi, μαζί με το Spring EQ, προσφέρει HELOC με όρους 30 ετών, συμπεριλαμβανομένης περιόδου κλήρωσης 10 ετών και περιόδου αποπληρωμής 20 ετών. Κατά την περίοδο της κλήρωσης, δεν έχετε παρά να κάνετε πληρωμές τόκων, δίνοντάς σας μεγάλη ευελιξία με τον προϋπολογισμό σας.

Μπορείτε να δανειστείτε έως και το 95% του μετοχικού κεφαλαίου στο σπίτι σας — υψηλότερο από το πιο τυπικό 80% έως 90% για άλλους δανειστές HELOC. Το μέγιστο ποσό δανείου είναι $500.000.

Ωστόσο, το ελάχιστο ποσό αρχικής κλήρωσης είναι 50.000 $, επομένως θα χρειαστείτε σημαντικά ίδια κεφάλαια για να εγκριθείτε – ορισμένοι δανειστές HELOC φτάνουν έως και τα 10.000 $. Οι επόμενες κληρώσεις πρέπει να είναι $1.000 ή περισσότερο.

Επιπλέον, το Spring EQ επιτρέπει αναλήψεις μόνο μέσω επιταγής χαρτιού, γεγονός που μπορεί να καθυστερήσει την πρόσβαση στα χρήματά σας ανάλογα με τις πολιτικές καταθέσεων της τράπεζάς σας. Ορισμένοι άλλοι δανειστές μπορεί επίσης να προσφέρουν πρόσβαση μέσω τραπεζικών εμβασμάτων, τραπεζικών εμβασμάτων ή ακόμη και μέσω χρεωστικής κάρτας.

2. Τα κριτήρια επιλεξιμότητας είναι σαφή

Μπορείτε να βρείτε σχεδόν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για ένα SoFi HELOC στον ιστότοπο του συνεργάτη του — αν και πρέπει να ψάξετε για να τα βρείτε όλα. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για ένα HELOC, πρέπει να έχετε βαθμολογία FICO 680 ή υψηλότερη — 700 ή μεγαλύτερη για να λάβετε τη μέγιστη αναλογία δανείου προς αξία — και αναλογία χρέους προς εισόδημα 45% ή λιγότερο.

Ο δανειστής επίσης δεν προσφέρει HELOCS σε επενδυτικά ακίνητα και το μέγιστο LTV για μια δεύτερη κατοικία είναι 80%. Ενώ θα χρειαστεί να παρέχετε κάποια βασική τεκμηρίωση για να αποδείξετε την ταυτότητά σας, το εισόδημά σας, το τρέχον υπόλοιπο στεγαστικών δανείων και την ασφαλιστική κάλυψη, ο δανειστής δεν απαιτεί συνήθως μια εκτίμηση στο σπίτι.

3. Υπάρχει μια ετήσια αμοιβή

Ο συνεργάτης του SoFi Spring EQ χρεώνει μια σειρά από κόστη κλεισίματος, τα οποία μπορεί συνολικά να ξεπεράσουν τα 1.000 $ σε ορισμένες περιπτώσεις. Επιπλέον, ο δανειστής χρεώνει μια ετήσια αμοιβή 99 $, η οποία χρεώνεται την επέτειο της ημερομηνίας κλεισίματός σας κάθε χρόνο.

Σε τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα HELOC;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα HELOC για οτιδήποτε θέλετε. Οι κοινές χρήσεις περιλαμβάνουν ανακαινίσεις σπιτιών, εξυγίανση χρέους, εκπαιδευτικά έξοδα, γάμους και άλλες μεγάλες αγορές.

Αλλά προτού υποβάλετε αίτηση για HELOC, εξετάστε τις πιθανές χρεώσεις και τον αντίκτυπο ενός μεταβλητού επιτοκίου. Στη συνέχεια, ερευνήστε και συγκρίνετε τις άλλες επιλογές δανεισμού σας, όπως στεγαστικά δάνεια, προσωπικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες, για να προσδιορίσετε το καλύτερο για εσάς.

Σε ποιον είναι καλό το SoFi HELOC;

Μπορείτε να εξετάσετε ένα SoFi εάν θέλετε υψηλότερο μέγιστο LTV, να έχετε αρκετά κεφάλαια στο σπίτι σας για να καλύψετε το ελάχιστο ποσό δανείου των 50.000 $ και να πληροίτε τα κριτήρια καταλληλότητας που έχει ορίσει ο συνεργάτης του SoFi, Spring EQ. Θα μπορούσε επίσης να ταιριάζει εάν δεν σας ενοχλούν οι περιορισμοί της πρόσβασης στα χρήματά σας.

Άλλοι δανειστές HELOC ενδέχεται να μην χρεώνουν ετήσια προμήθεια ή ακόμη και έξοδα κλεισίματος. Αφιερώστε χρόνο για να ψωνίσετε και να συγκρίνετε HELOC από πολλούς δανειστές για να βρείτε το κατάλληλο για εσάς.

Επίσης, σημειώστε ότι τα SoFi HELOC δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις πολιτείες. Η διαθεσιμότητα του κράτους μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το εάν έχετε ή όχι ένα κύριο στεγαστικό δάνειο και εάν το δάνειο θεωρείται λιανικό ή χονδρικό.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για ένα SoFi HELOC

Θα χρειαστείτε βαθμολογία FICO 680 ή υψηλότερη και DTI 45% ή χαμηλότερη για να έχετε την ευκαιρία να εγκριθείτε για ένα SoFi HELOC. Για να κατανοήσετε εάν θα εγκριθείτε και πιθανούς όρους, μπορείτε να περάσετε από τη διαδικασία προεπιλογής στον ιστότοπο του Spring EQ.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, θα χρειαστεί να προσκομίσετε τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Δήλωση υποθήκης
 • Ταυτότητα φωτογραφίας
 • ΑΠΟΔΕΙΞΗ εσόδων
 • Απόδειξη ασφάλισης ιδιοκτητών σπιτιού

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες από αυτές τις απαιτήσεις ενδέχεται να μην ισχύουν για ειδικούς δανειολήπτες. Επίσης, εάν είστε αυτοαπασχολούμενος, μπορεί να χρειαστεί να προσκομίσετε πρόσθετα έγγραφα για να αποδείξετε το εισόδημά σας.

Δεν είμαι σίγουρος αν SoFi είναι κατάλληλο για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • η τράπεζα της Αμερικής: Σκεφτείτε αυτόν τον δανειστή εάν θέλετε πρόσβαση σε μεγαλύτερο πιστωτικό όριο, πιο ευέλικτες επιλογές ανάληψης και χωρίς κόστος κλεισίματος ή ετήσια χρέωση.
 • PenFed Credit Union: Σκεφτείτε αυτόν τον δανειστή εάν σας αρέσει η ιδέα να μετατρέψετε μέρος ή όλο το υπόλοιπό σας HELOC σε δάνειο με σταθερό επιτόκιο.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Ben Luthi είναι ανεξάρτητος συγγραφέας προσωπικών οικονομικών και ειδικός στις πιστωτικές κάρτες. Είναι κάτοχος πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Brigham Young. Εκτός από το Credit Karma, μπορείτε να βρείτε το wo του… Διαβάστε περισσότερα.

Paylaşın